VM Line

Gå til indhold
Systemudvikling
VM Line startede i 1990 med udvikling af et dokumenthåndteringssystem til ministerier og styrelser og et ERP-system til Postvæsener.
Dokumenthåndteringssystemet blev op gennem 90'erne markedsført under varemærket MegaJour i Danmark og varemærket EasyTrack i udlandet. Systemet har været anvendt i 13 lande.
Systemet har efterfølgende udviklet sig til at være et generelt dataindsamlings- og arkiveringssystem og markedsføres i dag under varemærket mDOCS.
Ud over egenudviklede systemer har VM Line siden 1990 været dansk distributør af Magic XPA og Magic XPI.
Videoproduktion
Umiddelbart efter 2000 udviklede VM Line en medieserver, som kunne lagre og præsentere dokumenter, lydfiler, billedre, videoer m.v. Systemet blev markedsført under varemærket mServer. Få år senere blev systemet udvidet med en funktion til live streaming. I forbindelse med live streaming var der behov for et system til visning af videoer online - og så blev mPlayer udviklet.
Til produktion af udsendelser til live streaming investerede VM Line i Newtek TriCaster og har i dag to mobile studier til henholdsvis 8 og 4 kameraer.

Droneflyvning
Droneflyvning er blevet "almindelig" til en række opgaver indenfor fotografering, videooptagelse, inspektion, kontrol m.v.
Med vores egne to droner kan vi optage billeder og videoer i høj kvalitet og opløsning.
Til specielle opgaver, som f.eks. termografiske optagelser, lejer vi udstyr til opgaven.
Vi har dronebevis til flyvning i bymæssig bebyggelse med droner på op til 25 kg - endda også om natten.
Undervisning og rådgivning
VM Line underviser i videoredigering, avanceret Excel, databaseoptimering, dataindsamling, arbejdsprocesser og systemtest.
På rådgivningsområdet koncentrerer vi os primært omkring systemvalg, systemimplementering, systemtest, videoproduktion og opbygning af egen "tv-station".
Generelle billeder
Ofte mangler man "billedet" til en hjemmeside eller brochure. VM Line tilbyder en "pakke", hvor vi i løbet af måske en dag optager en række billeder og videoer med relation til virksomhedens arbejde.
Firmaprofiler
Vil en virksomhed gerne fortælle om sig selv, er en beskrivelse af deres arbejdsområder et vigtigt element.
Kontakt:
VM Line ApS
Svendebjergvej 37
2650 Hvidovre
+45 29 61 63 11
vm@vm-line.dk
Sitemap
Links:
Magic Software
Website X5

Privatliv
VM Line anvender ikke cookies på sine hjemmesider.
Er der behov for identifikation af brugeren vil et logon-billede tone frem. Her vil alle forhold omkring gemte data fremgå.
Sitemap
Tilbage til indhold